Geluid

Sterk in versterking
Verstaanbaarheid is bij ieder evenement van groot belang. Of het nu gaat om de versterking van spraak of muziek, wij zijn de geschikte partner op dit gebied. Denk hierbij aan het uitversterken van sprekers tijdens bijvoorbeeld een vergadering of congres of aan het uitversterken van een band tijdens een evenement. Wij beschikken over de juiste materialen. Zo hebben we voor alle toepassingen geschikte microfoons, van reversmicrofoons, headsetmicrofoons tot (draadloze) handhelds. Merken die wij gebruiken zijn Midas (zie foto), Electrovoice, Crown, Sennheiser en Shure.

 

Presentatie en vergadering
Ook uw presentatie of vergadering is bij ons in goede handen. Iedere spreker is perfect verstaanbaar door middel van een discussiesysteem of losse zwanenhals microfoons van Sennheiser. Uiteraard kan het geheel opgenomen worden en op een gewenst bestandsformaat geplaatst worden zodat de complete discussie achteraf nogmaals beluisterd kan worden.

 

Dé partner voor uw feest
Heeft u een feest waarbij u wilt dat er een DJ komt draaien? Wij regelen voor u een complete DJ-set bestaande uit een DJ-booth, draaitafels, cd-spelers, mengtafel en de benodigde geluidsinstallatie, afgestemd op het aantal gasten. Samen met onze partner Poema's Classic Discoshow maken we er een onvergetelijke avond van.

Denk bij uw evenement, congres of activiteit ook aan de mogelijkheden van live registratie. wij denken graag met u mee. Bespreek uw wensen geheel vrijblijvend met ons en ervaar zelf de kennis en mogelijkheden van ons bedrijf.